C heesecaku v teh vročih dneh pripada 1.mesto.
Pa začnimo [/fusion_fontawesome]

Sestavine OSNOVA

  • 20 g kokosove moke
  • 15 g zmletih lešnikov (za moko)
  • 3 datlji
  • 25 g ovsene moke
  • 1 žlička limoninega soka
  • 10g Plantforce® Synergy Protein – Vanilija
  • Ščepec soli
  • 3-4 žlice vode

Druga plast:

  • 50 g indijskih oreščkov (namočenih vsaj 4 ure prej)
  • 30 g kokosovega moussa ( smetane – kreme)
  • 3 žlice limoninega soka
  • 20 g javorjevega sirupa / agave

Mangov pire:

  • 100 g zrelega manga
  • ½ žličke agave sirupa
  • 70 ml vode in  aga agar

Priprava: 

1. Zmešajte dateljne v kremasto maso in združite z ostalimi sestavinami, dokler se ne oblikuje homogena masa. Maso položimo na dno majhnega kalupa (okroglega, premera 12 cm), nežno pritisnemo.

2. Odcedite indijske oreščke in zmešajte v  kremasto maso z ostalimi sestavinami. Nalijte na dno v kalup.

3. Mango zmešamo v pire, dodamo aga agar, ki ga pred tem po navodilih zmešamo z vodo. Vse skupaj naj zavre. Pire polijte po vrhu torte in ohladite v hladilniku (vsaj 4-5 ur)

RECEPT JE PRIPRAVILA: Mindful Diet | Zuzanna Woźniak ( @zuzaa.w )v sodelovanju z   @thirdwavenutrition

Uporabili smo naravne beljakovine v prahu