C heesecaku v teh vročih dneh pripada 1.mesto.
Pa začnimo [/fusion_fontawesome]
Sestavine OSNOVA
- 20 g kokosove moke
- 15 g zmletih lešnikov (za moko)
- 3 datlji
- 25 g ovsene moke
- 1 žlička limoninega soka
- 10g Plantforce® Synergy Protein – Vanilija
- Ščepec soli
- 3-4 žlice vode
Druga plast:
- 50 g indijskih oreščkov (namočenih vsaj 4 ure prej)
- 30 g kokosovega moussa ( smetane – kreme)
- 3 žlice limoninega soka
- 20 g javorjevega sirupa / agave
Mangov pire:
- 100 g zrelega manga
- ½ žličke agave sirupa
- 70 ml vode in aga agar
Priprava:
1. Zmešajte dateljne v kremasto maso in združite z ostalimi sestavinami, dokler se ne oblikuje homogena masa. Maso položimo na dno majhnega kalupa (okroglega, premera 12 cm), nežno pritisnemo.
2. Odcedite indijske oreščke in zmešajte v kremasto maso z ostalimi sestavinami. Nalijte na dno v kalup.
3. Mango zmešamo v pire, dodamo aga agar, ki ga pred tem po navodilih zmešamo z vodo. Vse skupaj naj zavre. Pire polijte po vrhu torte in ohladite v hladilniku (vsaj 4-5 ur)
RECEPT JE PRIPRAVILA: Mindful Diet | Zuzanna Woźniak ( @zuzaa.w )v sodelovanju z @thirdwavenutrition