pre workout booster | M-Sport

Pre-Workout Powder

Pre-Workout Powder

23,90

Zakaj potrebujete BCAA ?

  • Vir BCAA za sintezo proteinov
  • Večja moč in vzdržljivost
  • Antioksidanti obogateni z vitaminom C

Pre-Workout, znan tudi kot PWO, poveča vašo moč in vzdržljivost ter pozitivno vpliva na nivo vaše koncentracije med vadbo. Izdelek ima tudi druge prednosti, kot so hitrejša regeneracija, gradnja mišic in večja motivacija.


Neto količina: 300 g

Opis

Izdelek LinusPro Pre-Workout vam pomaga zagotoviti najboljše rezultate treningov. Izdelek pomaga pripraviti  vaše telo na telesno aktivnost tako, da iz vaših treningov pridobite največ. Priporočeno je, da izdelek zaužijete 25–35 minut pred treningom, da dosežete najboljši učinek. Izdelek vam da dodaten zagon in tako pomaga ohranjati visok nivo energije ter motivacije skozi trening.

Pre-Workout, znan tudi kot PWO, poveča vašo moč in vzdržljivost ter pozitivno vpliva na nivo vaše koncentracije med vadbo. Izdelek ima tudi druge prednosti, kot so hitrejša regeneracija, gradnja mišic in večja motivacija. Izdelek je primeren za vsakega športnika, ki redno trenira in si želi doseči odlične rezultate.

LinusPro Pre-Workout deluje na osnovi kofeina in aminokisline beta-alanin, za katero velja, da ima najbolj učinkovite in najbolj pozitivne učinke na vzdržljivost, saj je treniranje težko, kratkotrajno (od 60 do 120 sekund trajanja) in intenzivno. Poleg tega ta izdelek vsebuje tudi BCAA aminokisline (razvejane aminokisline), ki jih sestavljajo L-levcin, L-izolevcin in L-valin. Če živite aktivno življenje, se poveča potreba po teh aminokislinah v vašem telesu. LinusPro Pre-Workout vam torej zagotavlja optimalne sestavine, ki omogočajo najboljše pogoje za energično vadbo.

LinusPro Pre-Workout je na voljo v prahu in je topen v vodi, soku in drugih tekočinah, odvisno od vaših želja. Napitek je torej popoln za na pot do fitnesa ali preden greste od doma. LinusPro je na voljo v dveh osvežilnih okusih: lubenica in pomaranča.

Če trdo trenirate in si želite biti bolj osredotočeni, motivirani, energični in močnejši, potem je izdelek LinusPro Pre-Workout pravi za vas.

 

Sestavine

aminokisline (L-levcin, L-izolevcin, L-valin, beta-alanin, tavrin), citronska kislina, maltodekstrin, kofein, L-askorbinska kislina (vitamin C), aromatska snov, sladilo: sukraloza, barvilo: rdeča pesa

 

Hranilne vrednosti

 

Hranilne vrednosti na 10 g
Energijska vrednost 1311 kJ / 31 kcal
Maščobe 0 g
– od tega maščobne kisline 0 g
Ogljikovi hidrati 2,0 g
– od tega sladkorji 0,2 g
Soli 0 g
L-levcin 2000 mg
L-izolevcin 1000 mg
beta-alanin 1500 mg
Tavrin 200 mg
Kofein 100 mg
Vitamin C 100 mg

Navodila za uporabo

Stresite približno 10g (1 jedilna žlica) izdelka v 250ml vode in spijte 30-60 minut pred treningom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.