Muscle range Topilec Maščob | M-Sport

Muscle range, 90 tablet

///Muscle range, 90 tablet

Muscle range, 90 tablet

35,90

 • Izjemna izguba maščob
 • da neskončno energijo
 • pomaga izločati neželeno podkožno tekočino
 • manjša visceralno maščobo na spodnjem predelu trebuha

Izjemno izgubo maščob omogoča premišljena kombinacija sestavin. 

 

Opis

UNLIMITED – izjemna izguba maščob je rezultat našega opazovanja in učenja o sestavinah, ki učinkovito in hitro kurijo maščobe in so jih uporabljale odlične znamke, katerih izdelke smo prodajali več let.

UNLIMITED je nepatentiran topilec maščob, ki vsebuje zmes v obliki kapsule, za razvoj katerega se zdi, da je trajal večno, da bi dosegel najboljše možne rezultate. Izdelek UNLIMITED smo izdelali, zato da topi maščobe na več načinov, in sicer s prenosom maščob, termogenezo in varno obdelavo hormonov, ki topijo maščobe.

Izdelek UNLIMITED lahko varno zaužijejo tako ženske kot moški in tako dosežejo izjemne rezultate. UNLIMITED je izjemno močan, saj namesto ene odlične sestavine oz. poživila vsebuje več le-teh v najbolj optimalnih odmerkih za doseganje želenih rezultatov.

Kaj vsebuje izdelek UNLIMITED?

Izvleček korenine regrata – izvleček korenine regrata je naravni diuretik, ki telesu pomaga izločati neželeno podkožno tekočino in natrijev klorid. To pomeni, da lahko rezultate trdega dela še dodatno pokažete.

Di-kofein malat – poznan tudi kot Infinergy (neskončna energija), je natančna kombinacija kofeina in jabolčne kisline, ki ju veže ionska vez. Vezana je na ta način, da omili učinek soli v kofeinu in s tem omogoča lažjo prebavo in preprečuje želodčne težave, ki jih kofein lahko povzroča ljudem, obenem pa minimalizira post-kofeinski padec energije. Kot vedno je kofein poživilo, ki pomaga topiti maščobe s termogenezo.

2-aminoizoheptan (DMHA) – izjemno močna, dolgotrajna sestavina, ki povečuje energijo in koncentracijo in obenem učinkovito zavira apetit. Omogoča vam, da še bolj intenzivno trenirate z večjo motivacijo in hkrati pomaga, da se držite diete in je ne kršite.

Paradoksin – paradoksin je najkvalitetnejša patentirana verzija »nebeških« žitaric (standardizirana vsebnost 15 % aframolov® in 12,5 % 6-paradol – ravno pravšnji odmerek glede na uspešne raziskave na ljudeh). Dokazano je, da zmanjšuje visceralno maščobo na spodnjem predelu trebuha ter povečuje porabo energije celega telesa.

Oktopamin HCL – oktopamin je ena od sestavin, ki jo v naravi najdemo v grenki pomaranči. Učinkuje kot lažje poživilo, ki daje občutek boljšega počutja, s časom pa vseeno ne razvijemo tolerance nanj. Zaradi tega oktopamin tudi spodbuja koncentracijo in osredotočenost. Najpomembnejše je, da pospešuje presnovo in zato telo pokuri več maščob. Poveča tudi lipolizo, kjer gre za razgrajevanje maščobnih zalog.

Bioperin (izvleček črnega popra) – bioperin je patentirana verzija izvlečka črnega popra, ki ima 95 % minimum. Bioperin omogoča biološko uporabnost drugih sestavin znotraj telesa, kar pomeni, da imate večjo korist od drugih sestavin v prehranskem dopolnilu, kot bi jo imeli drugače.

3,5 dijodotironin – poznan tudi kot T2. T2 je zelo podoben aktivatorju ščitnice T3, vendar ne povzroča nikakršnih negativnih stranskih učinkov. T2 se razgradi v telesu in spremeni v T3, a zaradi načina zgradbe T2 vas ne rabi skrbeti, da bo ščitnica prenehala delovati, zato je T2 veliko varnejši in ima iste koristi.

 

Sestavine

Izvleček korenine regrata – 500 mg

Di-kofein malat – 200 mg

2-aminoizoheptan – 125 mg

Paradoksin – 60 mg

Oktopamin HCL – 50 ml

Izvleček črnega popra (91 % bioperina) – 5 mg

3,5 dijodotironin – 200 µg

Navodila za uporabo

Odmerek: 3 kapsule

Število odmerkov, ki jih vsebuje izdelek: 30

Enkrat na dan zaužijte 3 kapsule. Da se navadite na izdelek, prvi dan zaužijte eno kapsulo, drugi in tretji dan dve kapsuli, od četrtega dneva dalje pa tri kapsule.

OPOZORILO!

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti! Pred uporabo izdelka se posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljajte, če ste mlajši od 18 let, ste noseči oziroma nameravate zanositi, dojite, ste občutljivi na kofein. Ta izdelek je prehransko dopolnilo, in ga je treba uporabljati v povezavi s hrano, kot del uravnotežene prehrane in ne kot njeno nadomestilo. Ta izdelek ni namenjen za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Pretiravanje z uporabo lahko povzroči resne neželene stranske učinke, kot sta srčni infarkt in možganska kap. Prenehajte z uporabo, če se pojavi nespečnost, tresavica, omotičnost, živčnost, glavobol ali pospešeno bitje srca. Izdelek je namenjen zdravim odraslim posameznikom. Odsvetuje se sočasna uporaba z ostalimi viri kofeina, alkoholom ali drugimi stimulansi. Izdelka ne uporabljajte, če je varnostno tesnilo poškodovano ali manjka. Hranite na suhem in hladnem. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Vse navedene izjave niso potrjene s strani Ministrstva za zdravje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…

 • PRIPOROČAMO
  NAKUP Podrobnosti
 • Akcija!
  KAR
  -25%

  Lipo 100 hardcore

  39,90 29,90
  NAKUP Podrobnosti

POTREBUJETE POMOČ ali NASVET?

NA VOLJO SMO VAM NA:

Mobitel +386 (0)51 228 729