Hype Dušikov oksid | M-Sport

Hype dušikov oksid

Hype dušikov oksid

35,90 25,90

  • HYPE je 100 % dušikov oksid
  • PUMP mišic za cel dan

HYPE je 100 % dušikov oksid v obliki prehranskega dopolnila, ki ne vsebuje stimulantov in omogoča maksimalen pump – vsak dan, ves dan. Ker izdelek ne vsebuje stimulantov, ga lahko brez težav uporabljate tudi, če trenirate v nočnem času. HYPE lahko uporabljate skupaj z drugimi dopolnili, lahko pa tudi samega.

Hype je  najboljši nestimulativen booster dušikovega oksida na trgu.


Neto količina: 150 g

 

Opis

HYPE | KAJ JE TO?

HYPE je 100 % dušikov oksid v obliki prehranskega dopolnila, ki ne vsebuje stimulantov in omogoča maksimalen pump – vsak dan, ves dan. Ker izdelek ne vsebuje stimulantov, ga lahko brez težav uporabljate tudi, če trenirate v nočnem času. HYPE lahko uporabljate skupaj z drugimi dopolnili, lahko pa tudi samega.

Hype je  najboljši nestimulativen booster dušikovega oksida na trgu.

Prepričani smo, da ste mnogi preizkusili veliko različnih izdelkov, ki so zagotavljali, da so najboljši na trgu in obljubljali celodnevni PUMP mišic, ampak žal pričakovanih rezultatov ni bilo.

V čem se HYPE razlikuje od drugih? Hype je poln sestavin, ki jih v drugih izdelkih ne najdemo oz. jih ni dovolj, saj bi to izdelek močno podražilo. Hype iz Blackstone Labs pa je svojim kupcem želel zagotoviti najboljše izdelke iz dušikovega oksida na trgu, ki vam razširijo žile in omogočijo maksimalen PUMP.

 

HYPE | DUŠIKOV OKSID

Kar je najbolj zanimivo pri bodybuildingu je t.i. pump. Profesionalni bodybuilderji so našli rešitev, zaradi katere vedno izgledajo kot na tekmovanju, zagotovo pa lahko trdimo, da genetika nima nič s tem. Uživajo namreč izdelke z dušikovim oksidom. Profesionalci se zavedajo, kako pomembno je imeti razširjene celice za večji pretok krvi, ki omogoča hranilom in naprednim prehranskim dopolnilom lažje prehajanje znotraj telesa. Rezultat tega so ogromne žile, ki so na rokah vidne 24 ur na dan vse dni v tednu.

 

HYPE | KAJ OMOGOČA?

Kako HYPE omogoča celodnevni pump? Z običajnim ogrevanjem bi imeli kratek pump za uro ali dve, zato priporočamo, da uživate HYPE vsak dan kot prehransko dopolnilo. Uživanje le-tega enkrat ali dvakrat na dan, vam bo zagotovilo pump tako v fitnesu kot izven njega. Zaradi njega so vaše žile razširjene cel dan, kar omogoča boljšo absorpcijo vaše hrane in dodatkov.

Naj bo HYPE kot ogrevanje za pridobitev velikega pumpa in boljše fitnes rezultate, nato pa ga uporabljajte ob dnevih, ko ne trenirate, za dlje časa obstojen pump.

Sestavine

Citrulin Malat 2:1 – 2g
Glicerol monostearat – 1g
Agmatin sulfat – 750mg
Icariin Horny Goat Weed (leaf) ekstrat (. do 20% Icariin) – 150mg
L-Norvaline – 100mg

Navodila za uporabo

HYPE je primeren za vsakodnevno uporabo. Zaužijte ga pred ali med vadbo, lahko ga kombinirate tudi z Angel Dust. Primeren je tudi za dneve, ko ne trenirate, saj pomaga pri okrevanju in omogoča, da ostane vaš videz mišic napet. Za najboljše rezultate vzemite 2 merci.

OPOZORILO! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti! Pred uporabo izdelka se posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljajte, če ste mlajši od 18 let, ste noseči oziroma nameravate zanositi, dojite. Ta izdelek je prehransko dopolnilo, in ga je treba uporabljati v povezavi s hrano, kot del uravnotežene prehrane in ne kot njeno nadomestilo. Ta izdelek ni namenjen za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Pretiravanje z uporabo lahko povzroči resne neželene stranske učinke, kot sta srčni infarkt in možganska kap. Izdelek je namenjen zdravim odraslim posameznikom.. Izdelka ne uporabljajte, če je varnostno tesnilo poškodovano ali manjka. Hranite na suhem in hladnem. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Vse navedene izjave niso potrjene s strani Ministrstva za zdravje.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…

POTREBUJETE POMOČ ali NASVET?

NA VOLJO SMO VAM NA:

Mobitel +386 (0)51 228 729