AMINOKISLINA GABA | M-Sport

Aminokisline GABA

Aminokisline GABA

19,90 11,90

3 g γ-aminomaslene kisline (GABA) na odmerek
Idealno za športnike s povečano beljakovinsko presnovo
Sodeluje pri presnovi glutamina in GABA kislin

Odmerek izdelka Body Attack GABA (3 kapsule) vsebuje 3 g γ-aminomaslene kisline in nadomešča beljakovinsko bogato prehrano tako, da zagotavlja osnovne gradnike telesnih beljakovin v dnevni prehrani.

Neto količina: 80 kapsul

Opis

Aminokisline v obliki kapsule

Odmerek izdelka Body Attack GABA (3 kapsule) vsebuje 3 g γ-aminomaslene kisline in nadomešča beljakovinsko bogato prehrano tako, da zagotavlja osnovne gradnike telesnih beljakovin v dnevni prehrani. GABA je priporočeno uživati kot prehransko dopolnilo v času intenzivne vadbe.

GABA se nahaja v približno 30 % živčnih celic. Nizka vsebnost GABA kislin in aktivnost le-teh se lahko pojavi v času starosti in pri športnikih ter ljudeh, ki so pod velikim stresom. GABA je priporočljivo zaužiti s prehranskimi beljakovinami. Med dobre vire beljakovin spadajo mlečni izdelki, tofu, koruza, stročnice in polnozrnat riž.

Prehranske beljakovine so pomembne pri vsakodnevnem oskrbovanju telesa z esencialnimi aminokislinami, ki se lahko priključijo presnovi nevrotransmiterjev. Še posebej pomembni sta aminokislini L-glutaminska kislina in γ-aminomaslena kislina, saj imata pomembno vlogo v centralnem živčnem sistemu.

 

 

 

Sestavine

 

Gama aminomaslena kislina v prahu (GABA prah) (85,1 %), kapsula (želatina), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid), barvila (titanov dioksid, železov oksid in železov hidroksid)

Hranilne vrednosti

Energijska vrednost na dnevni odmerek: 3 kapsule

41 kJ/10 kcal, Gama aminobutirna kislina (GABA): 3000 mg

Navodila za uporabo

Priporočen odmerek:
Vzemite 3 kapsule dnevno, najbolje pred spanjem skupaj z veliko tekočine (200 ml). Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

⚪ BREZPLAČNA DOSTAVA: HealthAid nad 29,99 €, Ostalo nad 49,99 € ⚪ OSEBNI PREVZEM: Celje ⚪POŠTNINA: 3,99 €