EFX Kre-Alkalyn | M-Sport

EFX Kre-Alkalyn PRO

///EFX Kre-Alkalyn PRO

EFX Kre-Alkalyn PRO

39,90

200 mg kre-alkalija na kapsulo
Kreatinski pufer
Patentiran in originalen EFX

Neto količina: 120 kapsul

Opis

Originalen EFX Kre-Alkalyn

EFX Kre-Alkalyn je organska spojina, ki predstavlja posebno obliko kreatina. »Kre« predstavlja kreatin monohidrat, medtem ko »Alkalyn« predstavlja alkalijo in njeno ustrezno pH vrednost.

Kre-Alkalyn EFX PRO vsebuje kombinacijo multi-patentiranega Kre-Alkalyn EFX kreatina in posebno Kre-alkaloid matrico. EFX in Body Attack tako predstavljata najsodobnejšo tehnologijo iz Združenih držav Amerike. To je specifična kombinacija originalnih in multi-patentiranih Kre-alkalij EFX in Kre-alkaloidov v posebnem razmerju, ki naredi ta produkt tako učinkovit. EFX je uspešno raziskal optimalno razmerje alkaloidov in Kre-alkalija za najboljši trening vseh časov.

Nasvet: Športnikom, ki trenirajo moč, in bodybuilderjem je priporočeno vzeti EFX Kre-Alkalyn PRO v kombinaciji z beljakovinskim napitkom, kot je Power Protein 90 ali Extreme Whey Deluxe, kar zagotovi okrepitev mišic. Za te športnike je poseben izziv uravnotežiti krepitev določenih mišičnih skupin. Trening moči je resnično uspešen le, če se ohranijo razmerja. Posebej pomembne beljakovine za grajenje mišic so tiste, ki so kot gradniki za rast mišic. Pripomorejo k oblikovanju novih mišic, ohranjajo že obstoječe mišice kot tudi kosti.

Katere učinkovite snovi so še v EFX Kre-Alkalyn PRO?

EFX Kre-Alkalyn PRO vsebuje tudi transportno matriko sestavljeno iz Kre-alkaloidov (75 mg na kapsulo). Alkaloidi so baze, resp. aminokisline, ki jih najdemo tudi v belem, črnem in zelenem čaju.

Sestavine

Puferiran kreatin monohidrat (EFX KRE-ALKALYN®) (83,3 %), želatina (kapsula (govedina)), KRE-ALKALOID™ (izvleček črnega čaja, izvleček zelenega čaja, izvleček belega čaja), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid, kalcijev fosfat).

 

Hranilne vrednosti

Hranilna vrednost
Energijska vrednost 0 kJ/0 kcal
Kreatin monohidrat (EFX KRE-ALKALYN) 3600 mg
-od tega kreatin 3160 mg
Izvlečki čaja (EFX ALKALOID) 225 mg
-od tega kofein 108 mg

Navodila za uporabo

Priporočen odmerek:
Na dan vzemite 3 kapsule skupaj z veliko tekočine (300 ml). Na dan treninga kapsule zaužijte 30 minut pred treningom. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.
Opozorilo: visoka vsebnost kofeina (180 mg na dnevni odmerek). Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

⚪ BREZPLAČNA DOSTAVA: HealthAid nad 29,99 €, Ostalo nad 49,99 € ⚪ OSEBNI PREVZEM: Celje ⚪POŠTNINA: 3,99 €