EFX Kre-Alkalyn Nitro Pro | M-Sport

EFX Kre-Alkalyn Nitro Pro

/, IZDELKI V AKCIJI/EFX Kre-Alkalyn Nitro Pro

EFX Kre-Alkalyn Nitro Pro

39,90 31,90

3000 mg kre-alkalija na odmerek
3000 mg dušikovega EFX na odmerek
2400 mg kreatinskega pufra na odmerek

Neto količina: 120 kapsul

Opis

Najboljše od EFX v eni kapsuli!

EFX Kre-Alkalyn Nitro Pro je kreatinsko nadomestilo, ki vsebuje visokokakovosten kreatin in arginin ter izvlečke črnega, zelenega in belega čaja.

EFX Kre-Alkalyn Nitro Pro je biološka mešanica, ki vsebuje posebno obliko kreatina. »Kre« predstavlja kreatin monohidrat, »alkalyn« pa predstavlja alkalin in njemu ustrezno pH vrednost. Kre-alkalin je znan tudi kot puferiran kreatin monohidrat.

EFX Kre-Alkalyn Nitro Pro je še posebej primeren za športnike, ki trenirajo za moč, bodybuilderje, vzdržljivostne športnike in tiste, ki si želijo uravnotežen nivo kreatina v njihovi vsakdanji prehrani. Telo potrebuje 2 g kreatina na dan, da ohrani to ravnotežje, raznolika prehrana pa nam zagotavlja približno 1 g kreatina na dan. Zdrav človek lahko proizvede 1 gram kreatina na dan. Da bi izboljšali telesno zmogljivost med kratkimi in intenzivnimi treningi, moramo telesu zagotoviti vsaj 3 g kreatina z vsakodnevno prehrano. Potreben odmerek kreatina lahko poleg vsakdanje prehrane zagotovimo z dodatkom EFX Kre-Alkalyn Nitro Pro, ki telesu zviša vsebnost kreatina nad 3 g.

Če zagotovimo dovolj kreatina, ga mišice lahko skladiščijo večjo količino. To poviša vsebnost kreatina v mišicah, kar mišičnim celicam omogoči hitrejše kopičenje ATP-ja. Rezultat tega je izboljšana telesna zmogljivost med kratkimi ponavljajočimi vajami.

En odmerek (4 kapsule) vsebuje 2.400 mg kreatinskega praha, kar zadošča kot priporočen odmerek dodatka k vsakdanji prehrani. Predvsem vegani in ljudje, ki zaužijejo manjše količine beljakovin (npr. mesa, rib), lahko uporabljajo EFX Kre-Alkalyn Nitro Pro, da si dvignejo nivo kreatina in izboljšajo eksplozivno moč med vadbo. Da kreatin krepi zmogljivost, je znano med profesionalnimi kot tudi rekreativnimi športniki. Kreatin je zato že dolgo standardno dopolnilo vsakega športnika, ki trenira moč.

Kre-Alkalyn EFX Pro vsebuje kombinacijo multipatentiranega kre-alkalina EFX in posebno kre-alkaloid matriko. EFX in Body Attack sta zato predstavnika najnovejše tehnologije iz Združenih držav Amerike. Izdelek je tako učinkovit zaradi specifične kombinacije originalnega in multipatentiranega kre-alkalina EFX in kre-alkaloida, ki sta v določenem razmerju. EFX je bil uspešen pri odkritju najboljšega razmerja med alkaloidi in kre-alkalinom, kar vam bo omogočilo najbolšo vadbo vseh časov.

 

 

Sestavine

Puferiran kreatin monohidrat (EFX KRE-ALKALYN®) (41,5 %), arginin-alfa-ketoglutarat (EFX Nytric™) (41,5 %), želatina (kapsula (govedina)), izvlečki čaja (KRE-ALKALOID™) (izvleček črnega čaja, izvleček zelenega čaja, izvleček belega čaja) (5,2 %), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid).

Hranilne vrednosti

Hranilna vrednost na dnevni odmerek (5 kapsul)
Energijska vrednost 0 kJ/0 kcal
Kreatin monohidrat (EFX KRE-ALKALYN) 3000 mg
-od tega kreatin 2460 mg
Arginin-alfa-ketoglutarat (EFX NYTRIC) 3000 mg
-od tega arginin 2000 mg
Izvlečki čaja (EFX ALKALOID) 375 mg
-od tega kofein 180 mg

Navodila za uporabo

Priporočen odmerek:

Na dan zaužijte 5 kapsul skupaj z veliko tekočine (300 ml). Na dan treninga zaužijte kapsule 30 minut pred treningom. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.
Opozorilo: visoka vsebnost kofeina (180 mg na dnevni odmerek). Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere.

Prehransko dopolnilo v obliki kapsul s kreatinom, argininom in izvlečki čaja. Ta izdelek ni namenjen dolgoročni uporabi in ga ne smemo uporabljati namesto raznolike, uravnovešene prehrane ter s tem ogroziti zdrav način življenja. Hranite ga izven dosega otrok. Najbolje hraniti zaprto v hladnem in suhem prostoru, najbolje porabiti do/Serija: označeno na dnu embalaže. Po odprtju hitro porabiti. Hraniti stran od neposrednih virov toplote in sončne svetlobe.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

⚪ BREZPLAČNA DOSTAVA: HealthAid nad 29,99 €, Ostalo nad 49,99 € ⚪ OSEBNI PREVZEM: Celje ⚪POŠTNINA: 3,99 €