Dust V2, 300g

35,90 25,90

Extremna Pre-Workout Formula
Za večjo moč, energijo in vzdržljivost!
Beta alanin zmanjšuje kopičenje mlečne kisline v času treninga, zato lahko naredite več serij in ponovitev vaj med treningom.

Opis

Pred dvema letoma so laboratoriji Blackstone Labs industrijo prehranskih dodatkov spravili na kolena z najmočnejšo in najučinkovitejšo formulo za ogrevanje vseh časov, Angel Dust (angelski prah)! Angel Dust ni bil le vodilen v tej kategoriji, ampak je bodybuilderjem in športnikom pokazal tudi nov vidik glede prehranskih dodatkov za ogrevanje pred treningom. Za navadna podjetja, ki proizvajajo prehranske dodatke, se takšen preboj zgodi enkrat na deset let, a za laboratorije Blackstone Labs je to običajno.
Prav zato smo po dveh letih nadgradili naš najboljši prehranski dodatek za ogrevanje pred treningom.

Zakaj? Blackstone Labs namreč verjame v nenehen razvoj. Tako so na trg lansirali DUST V2, zbrali povratne informacije od uporabnikov, jih analizirali in razvili novo formulo. Razvili so formulo, ki temelji na trenutno najboljših sestavinah na trgu. Formulo, ki ima vse, kar mora resen športnik imeti ob visoko zahtevnih treningih.Eksplozivna moč, izjemna energija, vzdržljivost ter izjemen pump.

DUST V2 | NAJBOLJŠE SESTAVINE

Beta alanin zmanjšuje kopičenje mlečne kisline v času treninga, zato lahko naredite več serij in ponovitev vaj med treningom.

L-tavrin povečuje miselno koncentracijo in budnost ter lahko izboljša vaše splošno počutje. Tavrin dokazano nadzoruje oksidativen stres, varuje pred otrditvijo arterij, nizkim krvnim pritiskom, spodbuja nivo krvnega sladkorja in proizvodnjo energije.

L-karnitin tartrat igra ključno vlogo pri energijski presnovi, predvsem pri transportu maščobnih kislin v mitohondrije, kjer se lahko uporabijo za energijo. Glede na zadnje raziskave naj bi sestavina pripomogla k boljšim rezultatom in maščobni presnovi.

Citrulin malat 2 : 1 je primarno znan po tem, da odlaša občutek izčrpanosti med visoko intenzivnim treningom, prav tako pa skupaj z dušikovim oksidom omogoča boljši pump med treningom. Citrulin malat aktivno odlaša zakisanje mišic, saj ohranja pH v mišicah na ustreznem nivoju ter tako pripomore k regeneraciji in lajšanju bolečin.

Prednosti N-acetil-L-tirozina so boljše počutje, nevtraliziranje negativnih stranskih učinkov stimulantov z zmanjšanjem občutka tesnobe in bolj zdrav krvni pritisk v stresnih obdobjih.

Brezvodni betain lahko pospeši proizvodnjo nujno potrebnih živčnih prenašalcev in ohranja nivo S-adenozim metionina (SAM) z namenom, da spodbuja pozitiven pogled na svet. Pripomore lahko tudi k spremembam telesne kompozicije, saj vpliva na energetske poti ter lahko zmanjšuje nivo homocisteina, ki je posledica oksidativnega stresa.

Agmatin sulfat dokazano izjemno pospešuje hiperemijo in pomaga ohranjati pump še dolgo potem, ko ste že zaključili s treningom.

L-norvalin je oblika razvejane aminokisline, ki jo poznamo pod imenom valin. L-norvalin ima nekatere prehranske koristi valina, obenem pa naj bi spodbujal prekrvavitev in zmogljivost kardiovaskularnega sistema. Pomembno je, da med treningom pospešimo prekrvavitev, da lahko kri, ki je obogatena s hranili, doseže aktivno mišično tkivo. Če do določene mišice ne pride dovolj krvi, to občutimo kot utrujenost in bolečino v mišicah.

Di-kofein malat omogoča enako energijo in koncentracijo kot kofein le, da je želodcu bolj prijazen.

Brezvodni kofein pozitivno vpliva na uspešnost in rezultate, saj izboljšuje osredotočenost, povečuje budnost, krajša reakcijski čas, zmanjšuje utrujenost, izboljšuje vzdržljivost in počutje.

Hordenin spodbuja psihično ter fizično energijo in pozitivno počutje.

N-metil tiramin nam pomaga, da imamo več energije in pripomore k miselni osredotočenosti ter sproščenosti brez treme. Pomaga tudi ohranjati boljšo prekrvavljenost mišic, kar podpira rast mišic, in zmanjšuje utrujenost po končanem treningu. .

Eduramax (stearoil vaillalaminde (98 %)) je elektrolit, ki povečuje vzdržljivost in spodbuja regeneracijo.

Sestavina Stearoyl Vanillylamide je naraven kapsaicin, ki ga najdemo v različnih vrstah čili paprike. Kapsaicin povzroča pekoč/vroč občutek, ki je značilen za čili paprike.

DUST V2 iz Blackstone Labsa vam s svojo izjemno formulo omogoča veliko več treninga.

Sestavine

Citrulin Malat 2 : 1 – 2.5 g

Beta Alanin – 2 g

L-Tavrin – 750 mg

anhidrični kofein – 300 mg

ekstrakt zelenega Čaja- 250 mg

ekstrakt kakava theobroma – 150 mg

Higenamin iz japonskega lotusae – 75 mg

N-metil tiramin- 50 mg

Halostahin – 50 m

citronska kislina, naravne in umetne arome, sukraloza, eritritol, maltodekstrin, silicijev dioksid, jabolčna kislina.

Opozorilo o alergenih: pridelano v živilskem obratu, kjer so prisotne sledi alergenov.

Navodila za uporabo

Zaužijte 1 merico 30-60 min pred treningom

OPOZORILO! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti! Pred uporabo izdelka se posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljajte, če ste mlajši od 18 let, ste noseči oziroma nameravate zanositi, dojite, ste občutljivi na kofein. Ta izdelek je prehransko dopolnilo, in ga je treba uporabljati v povezavi s hrano, kot del uravnotežene prehrane in ne kot njeno nadomestilo. Ta izdelek ni namenjen za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Pretiravanje z uporabo lahko povzroči resne neželene stranske učinke, kot sta srčni infarkt in možganska kap. Prenehajte z uporabo, če se pojavi nespečnost, tresavica, omotičnost, živčnost, glavobol ali pospešeno bitje srca. Izdelek je namenjen zdravim odraslim posameznikom. Odsvetuje se sočasna uporaba z ostalimi viri kofeina, alkoholom ali drugimi stimulansi. Izdelka ne uporabljajte, če je varnostno tesnilo poškodovano ali manjka. Hranite na suhem in hladnem. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Vse navedene izjave niso potrjene s strani Ministrstva za zdravje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…

POTREBUJETE POMOČ ali NASVET?

NA VOLJO SMO VAM NA:

Mobitel +386 (0)51 228 729