LinusPro BCAA 300 g | M-Sport

BCAA prašek

BCAA prašek

25,90

NAJBOLJŠA CENA-  zaradi krajšega roka trajanja

  • L-levcin, L-izolevcin in L-valin v razmerju 2 : 1 : 1
  • 38 g Ogljikovih hidratov
  • Antioksidanti obogateni z vitaminom C
  • Dodan taurin

LinusPro BCAA je sestavljen iz treh esencialnih aminokislin: L-levcin, L-izolevcin in L-valin v razmerju 2 : 1 : 1. Je popolno dopolnilo k vaši vadbi. Mišice preskrbi z energijo med vadbo in poskrbi za kratek regeneracijski čas.


Opis

LinusPro BCAA prašek je popolno dopolnilo k vaši vadbi. Mišice preskrbi z energijo med vadbo in poskrbi za kratek regeneracijski čas.

LinusPro BCAA je sestavljen iz treh esencialnih aminokislin: L-levcin, L-izolevcin in L-valin v razmerju 2 : 1 : 1. Razvejane aminokisline hitro pridejo v kri, preko katere se prenesejo do mišic, kjer služijo kot vir energije med vadbo. Telo jih  ne more sintetizirati samo, zato jih je potrebno vključiti v dieto. Študije so pokazale, da vnos teh razvejanih aminokislin pred in po treningu zmanjša poškodbe mišic, skrajša čas okrevanja in pospeši tvorbo beljakovin. BCAA ohranja in pospešuje tvorbo mišične mase.

LinusPro BCAA prašek je popolno dopolnilo k vaši vadbi. Mišice preskrbi z energijo med vadbo in poskrbi za kratek regeneracijski čas. Na voljo je v okusih  pomaranča in lubenica.

Sestavine

aminokisline (L-levcin, L-izolevcin in L-valin), tavrin, citronska kislina, maltodekstrin, L-askorbinska kislina (vitamin C), aroma, sladilo (saharoza), barvila (betakaroteni).

Hranilne vrednosti

Hranilne vrednosti na 100 g Odmerek 10 g
Energijska vrednost 136 kJ 13,6 kJ
Kalorije (kcal) 32 kcal 3,2 kcal
Maščobe 0 g 0 g
Ogljikovi hidrati 3 g 0,3 g
– od teh sladkorji 0,2 g 0,02 g
Proteini 5 g 0,5 g
Sol 0 g 0 g

Navodila za uporabo

Uporaba: 10 g (1 jedilna žlica) praška zmešajte z vodo ali sokom takoj po vadbi. Kombinirate ga lahko tudi z drugimi napitki za regeneracijo po vadbi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.