AP TOUR | M-Sport

ATP TOR®

ATP TOR®

19,90 13,90

Komu je namenjen ATP TOR?

Primeren je za:

  • športnike, ki si želijo bolje razviti moč;
  • atlete, dekatlonce, športnike moči in vzdržljivostne športnike.
  • športniki borilnih veščin lahko pridobijo moč z ATP TOR®.

ATP TOR® je primeren za rekreativne in profesionalne športnike.


Neto količina: 30 kapsul

Opis

ATP TOR® iz Body Attacka uporablja značilno klinično preverjeno formulo, ki je bila razvita posebej za športnike, ki si želijo doseči večjo moč. Body Attack ATP TOR® vsebuje adenozin 5-trifosfat – posebno obliko adenozin trifosfata (kratko ATP).

ATP TOR® se pridobiva iz energijskih snovi (ogljikovih hidratov, beljakovin, maščob in kreatina) in je na voljo telesu kot t. i. energijska valuta.

ATP se lahko v telesu v mišičnem sistemu skladišči le do določene mere. Če telo nima na voljo dovolj ATP, potem ni sposobno intenzivnega fizičnega napora. Posledično se mora ATP nenehno proizvajati iz nosilcev energije ali pa jih je potrebno zaužiti s hrano.

Z Body Attack ATP TOR® je ATP na voljo telesu za kratek čas, npr. v času intenzivne vadbe. Body Attack ATP TOR® vsebuje formulo PEAK ATP®, ki ga lahko telo zelo uspešno absorbira ter s tem dvigne nivo ATP in posredno podpira proizvajanje ATP v mišičnih celicah.

ATP TOR® posredno podpira proizvajanje ATP v mišičnih celicah. Po znanstvenih raziskavah sodeč ATP regulira vnos kalcija in glukoze. Ti dve hranili aktivirata anabolne signale v mišičnih celicah, kar spodbuja proizvajanje ATP pri presnovi mišične energije. To povzroči, da mišice pridobijo več energije ter moči za trening.

Vpliv jemanja ATP za pridobitev več moči je bil raziskan kot del raziskave.

Komu je namenjen ATP TOR?

ATP TOR® je primeren za rekreativne in profesionalne športnike.

Primeren je za:

  • športnike, ki si želijo bolje razviti moč;
  • atlete, dekatlonce, športnike moči in vzdržljivostne športnike.
  • športniki borilnih veščin lahko pridobijo moč z ATP TOR®.

ATP TOR® spodbuja prekrvavitev mišic

Ob spoznanju, da je ATP TOR® aktiven tako znotraj kot izven telesnih celic, je bilo dodatno dokazano, da ATP TOR® nastaja tudi v koronarnih arterijah. To se zgodi predvsem ob pomanjkanju kisika in hranil v telesnih celicah. Krvne žile se začnejo širiti takoj, ko se v arterije sprosti adenozin. Kot rezultat nastanka ATP TOR® se poveča prekrvavitev celotnega telesa. Po žilah se premika več kisikovih molekul, kar pomeni, da so telesne celice v primeru pomanjkanja takoj preskrbljene.

S katerimi izdelki je najbolje kombinirati Body Attack ATP TOR®?

  1.  Z Body Attack BETATOR®, ki spodbuja presnovo med obdobjem pridobivanja mišic.
  2. 100 % Pure Creatine, saj se popolnoma dopolnjujeta.

 

Sestavine

dinatrijev adenozin trifosfat (PEAK ATP®) (71,7 %), želatina (ovitek kapsule (govedina)), polnilo (celuloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid), barvila (titanov dioksid, železov oksid, železov hidroksid)

Navodila za uporabo

Priporočen odmerek

Na dan treninga 20 minut pred intenzivno vadbo vzemite 1 kapsulo z veliko tekočine (200 ml). Na dan počitka pa z veliko tekočine (200 ml) vzemite 1 kapsulo takoj, ko se zbudite ali tik pred spanjem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Priporočamo tudi uživanje tekočega L-LEUCINE DERIVATE BETATOR® pred začetkom intenzivne vadbe

Prehransko dopolnilo v obliki kapsule vsebuje dinatrijev adenozin trifosfat. Prehranska dopolnila niso namenjena kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Hranite ga izven dosega otrok. Dopolnilo je najbolje hraniti zaprto v hladnem in suhem prostoru in ga porabiti do/Serija: označeno na dnu embalaže. Hranite ga stran od neposrednih virov toplote in sončne svetlobe in ga po odprtju hitro porabite.

Hranilne vrednosti

Priporočen dnevni odmerek 1 tableta:

Energijska vrednost 3kj/ 1kcal

dinatrijev adenozin trifosfat (PEAK ATP®) 450mg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.