Se vam ne da od doma? Ste postali ena tistih žensk, ki najbolj uživa v domačem okolju ob kozarcu vina in odlični glasbi?
Ni panike, tudi doma si lahko pripravite marsikaj sproščujočega.

Pa pogljemo kako “domači spa” pripravimo…

Domači PILING

1. Najbrž se tudi v vaši kuhinji skriva kaj dobre mlete kave. 2 žlici kave stresite v posodico, dodajte v žlički sladkorja in kokosovega olja. Zmešajte in vmasirajte v obraz. Vaša koža bo mehka in sijoča.

Lahko pa uporabite tudi

SVILNAT PILING ZA TELO


Piling je namenjen odstranjevanju odmrlih celic in drugih nečistoč, ki bledijo naraven sijaj kože. Popolno uravnotežena formula vključuje piling iz mineralov Mrtvega morja, kožo mehčata sončnično in jojobino olje, nahrani pa jo arganovo olje. Piling pomaga pri zadrževanju vlage v koži, po njegovi uporabi pa bo koža svilnato gladka.

NA IZDELEK

ZA POPOLN VIDEZ VAŠIH LAS
Ste opazili, da so, s postopnim izsuševanjem listov in dreves, tudi vaši lasje videti vse bolj suhi in brez leska? Brez skrbi, jeseni je običajno, da so lasje po poletni izpostavljenosti soncu in soli nekoliko slabši in poškodovani. Poglejmo skupaj, kaj imate na voljo za krepitev las!

1. Ne samo šamponi, ampak tudi negovalna olja
Zelo koristna in hranilna za poškodovane lase so naravna olja, na primer arganovo olje. To je idealno za obnavljanje moči in sijaja krhkim, suhim in lomljivim lasem (odličen tudi za vsakodnevno nego kože!).

2. Sledite uravnoteženi prehrani
Ne pozabite skrbeti za svoje lase tudi od znotraj. Dobro uravnotežena prehrana je odlično izhodišče. Predvsem pomaga OMEGA 3.
Nekaterih enostavno ni mogoče pridobiti iz redne prehrane v zadostnih količinah.  V naši trgovini zato poiščete za vas najprimernejša dopolnila HealthAid.

3. Vzemite si čas za nanašanje mask
Na trgu jih je veliko ali lahko poskusite z lastnimi sredstvi. Da, res je, imeti morate na voljo malo več časa kot za običajno pranje. A pravilno j, da se malo razvajate!

In ker je čas buč, si lahko pripravite masko kar iz morebitnih ostankov nedeljskega kosila 🙂 Buča je bogata z antioksidanti, predvsem vitaminom C, E, beta karotenom in cinkom. Buča v laseh pomaga pri pospeševanju ponovnega razraščanja las in nudi globoko kondicijo.

Bučna maska za lase:

Sestavine:
½ skodelice svežega ali konzerviranega bučnega pireja
¼ skodelica naravnega navadnega jogurta
2 žlici medu

Navodila:
Sestavine združite v manjši posodi in dobro premešajte. Masko nanesite na celotne lase (vse od korenin do konic). Nataknite si kapico za tuširanje in pustite delovati približno 30 minut. Izperite dobro in brisačo posušite.

4. Masaže niso samo stvar sprostitve
Ne zanemarjajte masaže lasišča. Ne gre samo za sprostitev: ta postopek prispeva k izboljšanju krvnega obtoka, kar ima tudi pozitivne učinke na rast las.

Za čvrsto in napeto kožo izberite RIBJI KOLAGEN TIPA 1 in HIALURON